BURBERRY London for Women (1995) EdP

BURBERRY London for Women (1995) EdP

BURBERRY London for Women (1995) EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BURBERRY London for Women (1995) EdP - popis produktu

Parfumovaná voda BURBERRY London for Women (1995) EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, ktorú už nebudete chcieť vymeniť za inú? BURBERRY London for Women (1995) EdP ponúka vôňu prispôsobenú pre ženy. Základom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, ku ktorej patria tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu ovocia, preto má takú sladkú arómu čiernych ríbezlí, marhúľ a pod. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená predovšetkým na letné dni, ale tiež na bežné nosenie. BURBERRY London for Women (1995) EdP je pôvodom z Anglicka. Významné prednosti parfumovanej vody BURBERRY London for Women (1995) EdP Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa BURBERRY London for Women (1995) EdP: ovocná Táto parfumovaná voda bola vytvorená v Anglicku

Tento produkt nájdete v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Burberry, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt BURBERRY London for Women (1995) EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Burberry, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumová voda EDP, patrí značke Burberry, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

BURBERRY London for Women (1995) EdP - parametre produktu

BURBERRY London for Women (1995) EdP - história ceny a dostupnosti

BURBERRY London for Women (1995) EdP - ďalšie zaujímavé produkty

BURBERRY London for Women (1995) EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?