BURBERRY London for Women EdP

BURBERRY London for Women EdP

BURBERRY London for Women EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BURBERRY London for Women EdP - popis produktu

Parfumovaná voda BURBERRY London for Women EdP:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Rýdza britská elegancia sa ukrýva ako vo vnútri parfumovanej vody BURBERRY London for Woman EdP, tak aj na prvý pohľad srší z jej flakónu. Ten je oblečený v látke s ikonickým károvaným vzorom typickým pre módnu značku BURBERRY.Základné informácieTyp vône:KvetinováUrčenie:DámskeVonné zložky:Tangerinka, zimolez, ruža, jazmín, pivonka, gardénia, santalové drevo, pačuliZloženie parfémovanej vodyhlavaTengerinka, zimolez, ružasrdceJazmín, klementínka, pivonka, tahitská gardéniateloSantalové drevo, pižmo, pačuliVlastnosti parfumovanej vodyVeľmi elegantná vôňa, s ktorou sa ani v mnohomiliónovom Londýne rozhodne nestratíte. Eau de Parfum BURBERRY London for Women EdP v sebe dokonale snúbi tradičné hodnoty s dynamickým štýlom modernej ženy. Jej jemná a svieža kvetinová vôňa urobí z každej dámy dokonalú lady.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Parfumovaná voda ideálna pre ženy.Originálne je táto parfémovaná voda z Veľkej Británie.Vyznačuje sa sviežou kvetinovou vôňou.Vhodná na celodenné nosenie.Navrhol ju v roku 2006 parfumár Antoine MaisondieuBalenie s objemom 30, 50 a 100 ml.Popis vône BURBERRY London for WomanPrvé, čo vás na parfumovanej vode BURBERRY London osloví, sú romantické tóny ruže a zimolezu sprevádzané sviežou tangerínkou. Srdce vône tvorí kvetinové trio s omamným jazmínom, pivonkou a láskyplnou tahitskou gardéniou. Nakoniec vás pohltí zmyselná a podmanivá vôňa santalového dreva, ktorú dopĺňa zvodné pižmo a pačuli.Na aké príležitosti je parfumovaná voda vhodnáEau de Parfum BURBERRY London for Women vyžaruje pravý britský štýl a eleganciu. Je ideálna skôr do chladnejšieho počasia. Na druhú stranu nič nebráni jej celoročnému noseniu, a to pri bežných aj špeciálnych príležitostiach. Vôňa je určená pre ženy všetkých vekových kategórií, ktorým dodá pôvab a kúzlo pravej britskej lady.Burberry je britská značka luxusného tovaru, ktorá bola založená v roku 1856 Thomasom Burberrym. Postupom času sa zamerala na odevy v klasickom anglickom vidieckom štýle, ktoré budú odolávať rozmarom britského počasia. Od 50. rokov sa môže dokonca pochváliť titulom dvorného dodávateľa britskej kráľovskej rodiny. Burberry predstavil dnes už ikonický kockovaný vzor, ktorý je znakom najvyššej kvality. A v rovnakej duchu sa nesúaj ich parfumy. Vôňa Burberry pôsobí noblesným dojmom vysokej spoločnosti a odkazuje na tradíciu vychádzajúcu z anglickej elegancie. Vyskúšajte aj vy legendárne parfémy radu London vytvorené v dámskej aj pánskej verzii a užite si na vlastnej koži závan šľachtického luxusu.Kategórie BURBERRYParfémyTelová kozmetika

Produkt BURBERRY London for Women EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Burberry, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Burberry, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt BURBERRY London for Women EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Burberry, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

BURBERRY London for Women EdP - parametre produktu

BURBERRY London for Women EdP - história ceny a dostupnosti

BURBERRY London for Women EdP - ďalšie zaujímavé produkty

BURBERRY London for Women EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?