Alpina Breeze mid čierne #9043206

Alpina Breeze mid čierne #9043206

Alpina Breeze mid čierne #9043206

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina Breeze mid čierne - popis produktu

Trekingové topánky Alpina Breeze mid čierne:Trekingové topánky Alpina Breeze midTrekingová obuv Alpina Breeze mid je ideálna na kratšie a stredne dlhé túry a výstupy. Ponúka skvelé pohodlie aj stabilitu. Chodidlá navyše udrží v suchu za všetkých podmienok.Trekingové topánky Alpina Breeze mid udržia chodidlá v suchuVrchná časť topánok Alpina Breeze mid je vyrobená z textilného materiálu, rovnako ako podšívka. Membrána Alpitex chráni trekingové topánky pred vodou, udrží ich priedušné a vaše chodidlá v suchu. Trekingové topánky Alpina Breeze zaistia skvelé tlmenieTrekingové topánky Alpina Breeze mid disponujú stielkou OrthoLite, ktorá zaistí skvelé tlmenie a pohodlie. Napomáha tiež tomu, aby chodidlá ostali svieže.Trekingovú obuv Alpina Breeze mid neprekvapí žiadny terénPodrážka Vibram vyniká perfektnou pevnosťou a postará sa o stabilný a istý krok, pretože poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V topánkach Alpina Breeze vás tak neprekvapí žiadny terén.Trekingové topánky Alpina Breeze sú ideálne na túry a prechádzkyNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok a k ľahkému obutiu prispieva pútko v zadnej časti. Trekingová obuv Alpina Breeze mid je skvelou voľbou na prechádzky a túry v prírode. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Alpina Breeze mid Dámske trekingové topánkyVrchná časť a podšívka vyrobené z textiluMembrána Alpitex chráni trekingové topánky pred vodou a udrží chodidlá v suchuStielka OrthoLite zaistí skvelé tlmenie a pohodliePodrážka Vibram sa postará o stabilný a istý krokTrekingové topánky Alpina Breeze sa zaväzujú pomocou šnúrokObúvanie uľahčí pútko v zadnej častiFarebné vyhotovenie: červeno-čierno-sivé

Produkt Alpina Breeze mid čierne #9043206 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina.

Tento produkt nájdete v skupine Trekingové topánky od značky Alpina.

Produkt Alpina Breeze mid čierne #9043206 patrí do skupiny produktov Dámske trekingové topánky, vyrába ho značka Alpina.

Alpina Breeze mid čierne - parametre produktu

Alpina Breeze mid čierne - história ceny a dostupnosti

Alpina Breeze mid čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina Breeze mid čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?