Alpina Tundra

Alpina Tundra

Alpina Tundra

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina Tundra - popis produktu

Trekingové topánky Alpina Tundra:Trekingové topánky Alpina TundraTrekingové topánky Alpina Tundra sú ideálne na túry a výstupy v stredne náročnom teréne. Ponúkajú skvelé pohodlie aj stabilitu. Chodidlá navyše udržia v suchu za všetkých podmienok.Trekingové topánky Alpina Tundra udržia chodidlá v suchuVrchná časť topánok Alpina Tundra je vyrobená z vysokokvalitnej kože. Membrána Alpitex chráni trekingové topánky pred vodou, udrží ich priedušné a vaše chodidlá v suchu. Trekingové topánky Alpina Tundra ponúkajú oporu členkuTrekingové topánky Alpina Tundra sú v prednej časti sú doplnené o gumovú špičku, ktorá chráni vaše prsty. Ponúkajú oporu v oblasti členku a textilnú podšívku, ktorá prispieva k pohodlnému noseniu.Topánky Alpina Tundra neprekvapí žiadny terénPodrážka Vibram vyniká perfektnou pevnosťou a postará sa o stabilný a istý krok, pretože poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V trekingových topánkach  Alpina Tundra vás tak neprekvapí žiadny terén.Trekingové topánky Alpina Tundra sú ideálne na túryNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok. Trekingové topánky Alpina Tundra sú skvelou voľbou na prechádzky a túry v prírode. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Alpina TundraTrekingové topánky vhodné do stredne náročného terénuVrchná časť vyrobená z kožeMembrána Alpitex chráni trekingové topánky pred vodou a udrží chodidlá v suchuPodrážka Vibram sa postará o stabilný a istý krokTrekingové topánky Alpina Tundra sa zaväzujú pomocou šnúrokPonúkajú oporu v oblasti členkuFarebné vyhotovenie: čierno-hnedé

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Alpina Tundra je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina Tundra - parametre produktu

Alpina Tundra - história ceny a dostupnosti

Alpina Tundra - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina Tundra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?