Alpina EWL blue23

Alpina EWL blue23

Alpina EWL blue23

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina EWL blue23 - popis produktu

Trekingové topánky Alpina EWL blue23:Topánky Alpina EWL 23Topánky Alpina EWL 23 sú ideálne do mesta, na výlety aj do ľahkého terénu. Ponúkajú skvelé pohodlie aj stabilitu. Využijete ich predovšetkým v suchom a teplom počasí.Topánky Alpina EWL 23 perfektne sedia na noháchVrchná časť trekingových topánok Alpina EWL 23 je vyrobená z veľmi kvalitného syntetického a textilného materiálu. Textilná podšívka prispieva k pohodlnému noseniu. Trekingové topánky Alpina EWL 23 zaistia skvelé tlmenieTopánky Alpina EWL 23 disponujú medzipodrážkou EVA, ktorá zaručí optimálne odpruženie aj tlmenie. To pocítite pri každom vašom kroku.Trekingové topánky Alpina EWL 23 sú vhodné do ľahkého terénuPodrážka Alpina poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V topánkach Alpina EWL 23 budete mať najistejší krok na pevnom povrchu a v ľahkom teréne.Trekingové topánky Alpina EWL 23 sú ideálne na prechádzky aj do mestaNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok a k ľahkému obutiu prispieva pútko v zadnej časti. Trekingové topánky Alpina EWL 23 sú skvelou voľbou na prechádzky, do mesta aj prírody. Kľúčové vlastnosti topánok Alpina EWL 23Topánky vhodné na prechádzky, do mesta aj prírodyVrchná časť vyrobená zo syntetického a textilného materiáluMedzipodrážka EVA zaručí optimálne odpruženie a tlmenieGumová podošva sa postará o stabilný a istý krokTopánky Alpina EWL 23 sa zaväzujú pomocou šnúrokSkvele sedia na noháchObúvanie uľahčí pútko v zadnej častiFarebné vyhotovenie: červeno-bielo-čierno-modré

Produkt Alpina EWL blue23 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Alpina EWL blue23 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina EWL blue23 - parametre produktu

Alpina EWL blue23 - história ceny a dostupnosti

Alpina EWL blue23 - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina EWL blue23 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?