Alpina EWL-LADY 23

Alpina EWL-LADY 23

Alpina EWL-LADY 23

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina EWL-LADY 23 - popis produktu

Trekingové topánky Alpina EWL-LADY 23:Trekingové dámske topánky Alpina EWL-LADY 23Dámske topánky Alpina EWL-LADY 23 sú ideálne do mesta, na výlety aj do ľahkého terénu. Ponúkajú skvelé pohodlie aj stabilitu. Využijete ich predovšetkým v suchom a teplom počasí.Trekingové dámske topánky Alpina EWL-LADY 23 perfektne sedia na noháchVrchná časť trekingových topánok Alpina EWL-LADY 23 je vyrobená z veľmi kvalitného syntetického a textilného materiálu. Textilná podšívka prispieva k pohodlnému noseniu. Trekingové dámske  topánky Alpina EWL-LADY 23 zaistia skvelé tlmenieTrekingové topánky Alpina EWL-LADY 23 disponujú medzipodrážkou EVA, ktorá zaručí optimálne odpruženie aj tlmenie. To pocítite pri každom vašom kroku.Trekingové topánky Alpina EWL-LADY 23 sú vhodné do ľahkého terénuPodrážka Alpina poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V topánkach Alpina EWL-LADY 23 budete mať najistejší krok na pevnom povrchu a v ľahkom teréne.Dámske topánky Alpina EWL-LADY 23 sú ideálne na prechádzky aj do mestaNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok a k ľahkému obutiu prispieva pútko v zadnej časti. Topánky Alpina EWL-LADY 23 sú skvelou voľbou na prechádzky, do mesta aj prírody. Kľúčové vlastnosti topánok Alpina EWL-Lady 23Dámske trekingové topánky vhodné na prechádzky, do mesta aj prírodyVrchná časť vyrobená zo syntetického a textilného materiáluMedzipodrážka EVA zaručí optimálne odpruženie a tlmenieGumová podošva sa postará o stabilný a istý krokTrekingová obuv Alpina EWL-LADY 23 sa zaväzuje pomocou šnúrokSkvele sedí na noháchObúvanie uľahčí pútko v zadnej častiFarebné vyhotovenie: červeno-bielo-čierno-modré

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Alpina EWL-LADY 23 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina EWL-LADY 23 - parametre produktu

Alpina EWL-LADY 23 - história ceny a dostupnosti

Alpina EWL-LADY 23 - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina EWL-LADY 23 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?