Alpina Ewl tt čierne

Alpina Ewl tt čierne

Alpina Ewl tt čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina Ewl tt čierne - popis produktu

Trekingové topánky Alpina Ewl tt čierne:Alpina Ewl ttTuristická obuv Alpina Ewl tt je ideálna do mesta, na výlety aj do ľahkého terénu. Ponúka skvelé pohodlie aj stabilitu a vyniká moderným dizajnom. Trekingová obuv Alpina Ewl tt umožní nohám dýchaťVrchná časť topánok Alpina Ewl tt je vyrobená z textilného materiálu, rovnako ako podšívka. Trekingová obuv veľmi priedušná a ideálna do suchého a teplého počasia. Treková obuv Alpina Ewl tt zabezpečí skvelé tlmenieTreková obuv Alpina Ewl tt disponuje medzipodrážkou EVA, ktorá zaručí optimálne odpruženie aj tlmenie. To pocítite pri každom vašom kroku. Turistické topánky Alpina Ewl sú vhodné do ľahkého terénuPodrážka Alpina poskytuje ideálnu trakciu a priľnavosť. V turistických topánkach Alpina Ewl budete mať najistejší krok na pevnom povrchu a v ľahkom teréne. Outdoorová obuv Alpina Breeze je ideálna na výlety a prechádzkyNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok. Outdoorová obuv Alpina Ewl je skvelou voľbou na prechádzky po meste aj v prírode. Kľúčové vlastnosti turistickej obuvi Alpina Ewl ttTuristická obuv vhodná do ľahkého terénuVrchná časť je vyrobená z textiluMedzipodrážka EVA zaručí optimálne odpruženie a tlmeniePodrážka Alpina sa postará o stabilný a istý krokTuristické topánky Alpina Ewl sa zaväzujú pomocou šnúrokFarebné vyhotovenie: bielo-čierne

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Alpina Ewl tt čierne patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina Ewl tt čierne - parametre produktu

Alpina Ewl tt čierne - história ceny a dostupnosti

Alpina Ewl tt čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina Ewl tt čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?