Alpina Stador 2.0 žlté

Alpina Stador 2.0 žlté

Alpina Stador 2.0 žlté

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alpina Stador 2.0 žlté - popis produktu

Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 žlté:Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 sú ideálne na túry a chôdzu po horách. Ponúkajú skvelé pohodlie aj stabilitu. Chodidlá navyše udržia v suchu za všetkých podmienok.Topánky Alpina Stador 2.0 udržia nohy v suchuVrchná časť topánok Alpina Stador 2.0 je vyrobená z textilného materiálu a kože. Membrána Alpitex chráni topánky pred vodou, udrží ich priedušné a vaše chodidlá v suchu. Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 sa prispôsobia chodidlámTopánky Alpina Stador 2.0 sú vybavené stielkou Volume Controle Plate, ktorá umožní ich prispôsobenie chodidlám. Pozdĺž okraja sú doplnené o dodatočnú gumu zaisťujúcu pomalšie opotrebovanie, zatiaľ čo polyuretánová pena zaručí ideálne odpruženie.Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 neprekvapí žiadny terénPodrážka Vibram XS vyniká vysokou pevnosťou a postará sa o stabilný a istý krok, pretože poskytuje perfektnú trakciu a priľnavosť. Vybavená je torzným stabilizátorom prispievajúcim k znamenitej stabilite. V topánkach Alpina Stador 2.0 vás tak neprekvapí žiadny terén.Topánky Alpina Stador 2.0 sú ideálne na túry a chôdzu po horáchNohy v topánkach zafixujete pomocou šnúrok. Trekingové topánky Alpina Stador 2.0 sú skvelou voľbou na túry v prírode a na horách. Nesklamú vás v stredne náročnom teréne. Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Alpina Stador 2.0Trekingové topánky vhodné do stredne náročného terénuVrchná časť vyrobená z textilného materiálu a kožeMembrána Alpitex chráni trekingové topánky pred vodou a udrží chodidlá v suchuStielka Volume Controle Plate umožní prispôsobenie topánok chodidlámPolyuretánová pena zaručí ideálne odpruženiePodrážka Vibram sa postará o stabilný a istý krokTrekingové topánky Alpina Stador 2.0 sa zaväzujú pomocou šnúrokFarebné vyhotovenie: červeno-čierno-oranžové

Produkt Alpina Stador 2.0 žlté je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Trekingové topánky od značky Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Alpina Stador 2.0 žlté patrí do skupiny produktov Dámske trekingové topánky, vyrába ho značka Alpina v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alpina Stador 2.0 žlté - parametre produktu

Alpina Stador 2.0 žlté - história ceny a dostupnosti

Alpina Stador 2.0 žlté - ďalšie zaujímavé produkty

Alpina Stador 2.0 žlté - ako nakúpiť najvýhodnejšie?