Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box - popis produktu

Interaktívna hračka Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box:Logická hra pre deti už od 3 rokov je celá vyrobená z dreva a zaujme príjemnými farbami a zaujímavými vzormi. Hra spočíva v usporiadaní kombinácií tvarov, alebo farieb podľa vzorov uvedených na podporných kartách, alebo podľa vlastnej fantázie. Drevená vzdelávacia hračka má pozitívny vplyv na rozvoj manuálnych zručností, rozvíja kreativitu a zručnosť, učí dieťa riešiť problémy a zlepšuje motorickú koordináciu. Hra ponúka chlapcom a dievčatám zábavu a vzdelanie v jednom. Hračka v elegantnej drevenej škatuľke je skvelá ako darček. Kľúčové vlastnosti drevenej vzdelávacej hračky Four-color gameLogická hra pre deti, ktorá spočíva v usporiadaní kombinácie tvarov, alebo fariebHra má priaznivý vplyv na rozvoj manuálnych zručnostíDrevená vzdelávacia hračka rozvíja kreativitu, tvorivé myslenie a zručnosťUčenie a zábava v jednomHra je uložená v elegantnej drevenej škatuľkeHračka poteší príjemnými farbamiVzdelávacia drevená logická hra KX7203 je určená deťom od 3 rokovObsah balenia: Drevená škatuľa s miestom na odloženie doskyObojstranná doska: na jednej strane farby, na druhej farebné tvaryStojan s miestom na pieskové presýpacie hodiny na meranie časuPomocné karty s kombináciami blokového usporiadaniaRozmery dosky: 22 × 18  × 0,5 cmRozmery karty: 9  × 5 cmRozmery škatuľky: 23,5  × 19 × 3 cm

Drevená vzdelávacia hračka v krabici. Skvelá logická hra pre deti, celá vyrobená z dreva. Hra spočíva v usporiadaní kombinácie tvarov alebo farieb podľa vzorov uvedených na pomocných kartičkách.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, IKONKA v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Interaktívne hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box je označený EAN kódom 5903039761216.

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box - parametre produktu

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box - história ceny a dostupnosti

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box - ďalšie zaujímavé produkty

Drevená vzdelávacia hračka zápas farby box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?