7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania - popis produktu

Hračka na učenie viazania šnúrok je fantastická vzdelávacia pomôcka pre deti, ktorá im pomáha naučiť sa viazať šnúrky. Hračka má pozitívny vplyv na rozvoj manuálnych zručností a logického myslenia u dieťaťa. Vaše dieťa sa rýchlo naučí šnurovať si topánky. Hračka je vyrobená z dreva a vďaka svojej malej veľkosti sa dá ľahko skladovať.Vyrobené výlučne z dreva.Súprava obsahuje:2 drevené topánkyšnúrky do topánokRozmery topánky: 11 cm x 7 cm / dĺžka x šírka

Produkt 7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, Kids Toys v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky DR, Kids Toys v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt 7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vzdelávacie hračky od značky DR, Kids Toys v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt 7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania popisuje EAN kód 5903039714267.

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania - parametre produktu

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania - história ceny a dostupnosti

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania - ďalšie zaujímavé produkty

7858 DR Drevené topánočky na učenie šnúrovania - ako nakúpiť najvýhodnejšie?