6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami - popis produktu

Súprava svietiacich plážových rakiet sa vyznačuje tým, že rakety sú osvetlené LED diódami a väčšou veľkosťou a odrážajúcim povrchom ako tradičné rakety. Hrať po zotmení je úžasný zážitok. Senzačná sada plážových rakiet je určená pre všetkých, ktorí radi trávia čas aktívne. Je ideálna pre hru v parku, na záhrade alebo na pláži. Okraj rakety je vyrobený z odolného plastu a navyše obklopený farebnou tkaninou. Povrch materiálu má hustú, silnú väzbu. Ďalším plusom hračky je rukoväť obalená mäkkým na dotyk príjemným materiálom. Senzačný športový a plážový set vhodný na akýkoľvek výlet, ktorý poskytne deťom veľa pohybu. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Sada obsahuje:2 svietiace bedmintonové / tenisové rakety2 bedmintonové košékyNapájanie: 3 batérie LR44 (sú súčasťou balenia)Rozmer rakety je cca 55 cm x 27 cm x 1 cm

Zabavte sa pri hraní bedmintonu so svojím dieťaťom. Pri bedmintone sa posilňujú svaly a zlepšuje sa fyzická zdatnosť.

Produkt 6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku DR, Toys Group, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Raketové športy, patrí pod značku DR, Toys Group, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk.

Produkt 6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami má priradený EAN kód 5903039718319.

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami - parametre produktu

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami - história ceny a dostupnosti

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami - ďalšie zaujímavé produkty

6180 DR Bedmintonové LED rakety s košíčkami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?