IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,78 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety - popis produktu

Sieťka na stolný tenis IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety: Sada na stolní tenis IKONKA vám umožní zahrát si stolní tenis kdekoli. Obsahuje síťku, 2 rakety a 3 míčky. Síť disponuje maximální délkou 170 cm a je vhodná pro stoly s deskou o tloušťce až 5 cm. Je ideálně napnutá a po skončení hry lze jednoduše složit. Rakety jsou určené pro rekreační hru. Opatřené jsou potahem, který zajistí velmi dobrou kontrolou nad údery. Sadu na stolní tenis IKONKA můžete použít v dětském pokoji, garáži i na chatě. Klíčové vlastnosti sady na stolní tenis IKONKA síťky raketSada na stolní tenisObsahuje síťku, 2 rakety a 3 míčkySíť  je vhodná pro stoly s deskou o tlouštce až 5 cmJe ideálně napnutá a po skončení hry lze jednoduše složitRakety jsou určené pro rekreační hruPotah zajistí velmi dobrou kontrolou nad úderySadu na stolní tenis IKONKA je možné použít v dětském pokoji, garáži i na chatě Obsah sady:1× síťka2× raketa3× míček Rozměry sítě:170 × 14 cm Rozměry raket:25,5 × 14,5 cm

Pingpongový stolný tenisový set sa dá použiť prakticky na každý stôl, na ktorý sa namontujeme sieťka a rakety a loptičky umožnia začať hneď napínavú hru. Rakety sú určené na rekreačné hry, použitá guma zaisťuje rýchlosť a veľmi dobrú kontrolu. Sieťka je po inštalácii dobre utiahnutá, po skončení hry sa dá veľmi rýchlo zložiť.Tento šport je pre dieťa výborným prostriedkom psychofyzického rozvoja. Stolný tenis pomáha rozvíjať inteligenciu už od útleho veku a zároveň zvýšenie fyzickej zdatnosti dieťaťa. Stolný tenis je hra, ktorá má nesmierne pozitívny vplyv na fyzický aj emocionálny vývoj dieťaťa. Obsah súpravy:2 rakety na hranie stolného tenisu,3 pingpongové loptičky,SieťkaHračka je vhodná pre deti od 3 rokov.RozmerySieťka: maximálna dĺžka: 170 cm x 14 cmVhodné pre pracovnú dosku s maximálnou hrúbkou 5 cmRakety: 25,5 cm x 14,5 cmRozmer balenia:dĺžka: 28 cmšírka: 6 cmvýška: 25,5 cm

Zahrajte si ping-pong kedykoľvek a s kýmkoľvek! Prenosný ping-pong je praktickým darčekom pre milovníkov zábavy a športu. Stačí ho rozprestrieť, nájsť si súpera a dlhé hodiny zábavy môžu začať! Odolný plast zabezpečí skvelú stabilitu a vysokú kvalitu všetkých častí. Praktické a jednoduché prenášanie zabezpečí, že si svoju obľúbenú hru môžete zahrať vždy a všade.Vyrobené z odolného plastu a dreva3 loptičky2 rakety2 stĺpiky na pripevnenie k stoluNastaviteľné ukotvenie na dosku stola (max. hrúbka dosky 5 cm)Naťahovacia sieť (max. 170 cm)Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Stolný tenis pomáha rozvíjať inteligenciu dieťaťa, pretože si vyžaduje osvojenie množstva taktických schopností: pravidlá, stratégiu, individuálny štýl hry.

Produkt IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku DR, IKONKA, Toys, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Najlepsiehracky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové hry, patrí pod značku DR, IKONKA, Toys v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Najlepsiehracky.sk.

Produkt IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety patrí do skupiny produktov Stolný tenis, vyrába ho značka DR, IKONKA, Toys, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk, Najlepsiehracky.sk.

Produkt IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety je označený EAN kódom 5903039718326.

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety - parametre produktu

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety - história ceny a dostupnosti

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA Sieťka na stolný tenis ping pong palety rakety - ako nakúpiť najvýhodnejšie?