KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky - popis produktu

Prenosná bedmintonová súprava je ideálna športová hračka, ktorá umožní naučiť sa ovládať raketové hry. Ľahká konštrukcia, jednoduchá a rýchla inštalácia umožňuje súpravu kdekoľvek rozložiť. Stabilitu poskytuje plastová podložka, do ktorej sa naleje voda alebo nasype piesok. Sada umožňuje aktívne hranie v dvoch rôznych športových hier. Môže sa hrať nielen bedminton, ale aj tenis. Skladanie siete a jej príprava na hru je neuveriteľne jednoduchá a trvá len pár minút. Na jej zostavenie nie je potrebné žiadne náradie, čo v kombinácii s veľmi nízkou hmotnosťou a malými rozmermi robí z tejto súpravy skvelú možnosť ju použiť v parku, na výlete alebo na dovolenke. Počasie nie je dôležité, pretože túto súpravu je možné nainštalovať nielen vonku, ale aj vo vnútri vášho domova. Farebné rakety majú veľkosť a tvar ideálne pre deti od 3 rokov. Raketové hry poskytujú mladým hráčom veľa zábavy a zároveň rozvíjajú u detí vytrvalosť, rýchlosť, silu a motorickú koordináciu. Súprava je vyrobená z plastu.Obsah súpravy:1 sieť s okami1 sada rámových konektorov1 rám (skladací)1 stabilná základňa2 farebné rakety1 tenisová loptička1 bedmintonový košíkRozmery produktu:Sieť: 135 cm x 38 cm / dĺžka x výškaZákladňa: 25 cm x 6 cm x 25 cmRakety: 28 cm x 2 cm x 16 cmRámy (zložené): cca 150 cm x 110 cmRozmery balenia: 41,5 cm x 7,33 x 7,5 cmRozmer zloženej sieťky: dĺžka: 150 cm výška od zeme: 110 cmRozmer balenia:dĺžka: 41,5 cmšírka: 7,5 cmvýška: 7,33

Je vaše dieťa neustále v pohybe a vy pre neho hľadáte nové, zaujímavé aktivity? Pokiaľ tomu tak je, táto sada bude určite perfektnou voľbou!

Sada umožňuje aktívnu hru dvoch rôznych športov. Môžete hrať nielen bedminton, ale aj tenis. Keď si vaše dieťa môže vybrať, aký šport chce hrať, o nude nemôže byť ani reč!

Zloženie celej sady a jej príprava na hru je neuveriteľne jednoduchá a zaberie len pár minút! Montáž nevyžaduje žiadne náradie!

Materiály:

  • Základňa: plast
  • Rám: plast
  • Sieť: polyester
  • Rakety: plast
  • Tenisová loptička: plast
  • Bedmintonová loptička: plast

Rozmery:

  • Sieť: 135 x 38 cm
  • Rám: ~ 150 x 110 cm
  • Základňa: 25 x 25 x 6 cm
  • Rakety: 28 x 16 x 2 cm

Obsah sady:

  • sieť s ušami
  • stabilná základňa
  • rám (skladací)
  • sada rámových konektorov
  • 2 farebné rakety
  • 1 tenisová loptička
  • 1 bedmintonová loptička

Ilustračné video:

Bedmintonový set KX5597 Badmintonová súprava:Bedmintonová súprava KX5597 zaručí skvelú zábavu pre celú rodinu. Umožní vám zahrať si nielen bedminton, ale aj tenis. Obsahuje sieť a 2 rakety. Zostavenie siete je pritom veľmi jednoduché a zaberie iba pár sekúnd. O jej stabilitu sa postará základňa, ktorú je možné naplniť vodou alebo pieskom. Súprava je určená pre vnútorné aj vonkajšie použitie, môžete tak hrať bedminton doma v garáži, ale aj na záhrade, v parku či kempe. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktnému rozmeru v zloženom stave je možné jednoducho prevážať. Bedmintonová súprava KX5597 je vhodná pre deti od 3 rokov.Kľúčové vlastnosti badmintonovej súpravy KX5597Bedmintonová súprava vhodný pre deti od 3 rokovUmožní zahrať si bedminton aj tenisObsahuje sieť a 2 raketyO stabilitu sa postará základňa, ktorú je možné naplniť vodou či pieskomBedmintonová súprava KX5597 je určený pre vnútorné aj vonkajšie použitieFarebné vyhotovenie: viacfarebnéRozmery siete: 135 × 28 cmRozmery rakiet: 28 × 16 × 2 cm

Je vaše dieťa v pohybe a vy neustále hľadáte nové, zaujímavé aktivity? Možno chcete povzbudiť svoje dieťa k športu? Ak je to tak, táto súprava bude určite tou správnou voľbou!

Produkt KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku DR, IKONKA, KIK, Toys Group, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Loptové športy, je v ponuke značky DR, IKONKA, KIK, Toys Group v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk.

Produkt KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky patrí do skupiny produktov Herné sety, je v ponuke značky DR, IKONKA, KIK, Toys Group, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk, Najlepsiehracky.sk.

Produkt KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky je označený EAN kódom 5903039726826.

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky - parametre produktu

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky - história ceny a dostupnosti

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX5597 Bedmintonová sada pre deti - sieť, rakety, loptičky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?