Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec - popis produktu

Navliekacia hračka Dúhový jednorožec, vzdelávacia pyramída Hola:Farebné navliekacie krúžky nestrácajú ani po čase u detí na popularite. Atraktívne farby aj tvar všetky okúzlia na prvý pohľad. Sú tvorené niekoľkými krúžkami rôznych farieb. Úlohou detí je naskladať hrkajúce, kolísajúca a rôzne tvarované krúžky na seba presne tam, kam patria. Podporte svoje deti v rozvoji koordinácie očí a rúk av zlepšení ich jemnej motoriky s pestrými nasadzovacími krúžkami IKONKA. Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je plast, takže toho vydrží naozaj veľa. Vhodne zvolené materiály a farby umožňujú používanie deťom už od 6 mesiacov, tiež veľkosť je prispôsobená pre ručičky malých detí. Balenie tvorí 3 krúžky a podstava. Navliekacie hračky pre deti IKONKA sú pomocníkom detí pri poznávaní farieb. Premyslený dizajn je nielen krásny, ale aj funkčný, pretože deti naučia rozpoznávať protiklady, napríklad malý-veľký, hore-dole, vpravo-vľavo atď. Navyše pomáha so základnými počtami. Rozmery navliekacích krúžkov IKONKA sú 18 × 10 × 10 cm (vך×h). Hlavné prednosti produktu Dúhový jednorožec, vzdelávacia pyramída Hola Navliekacie krúžky pre deti IKONKA rozvíja okrem koordinácie rúk a očí aj jemnú motoriku Hrkajúce, kolísajúca a rôzne tvarované krúžky sú výzvou pre deti, aby si vymysleli nové hry Na ich výrobu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast Hranie si vychutnajú deti už od 6 mesiacov Balenie obsahuje 3 krúžky Sadu tvorí podstava a krúžky Deti bude baviť farebné prevedenie Rozmery navliekacích krúžkov sú 18 × 10 × 10 cm (vך×h)

Báječný, multifunkčný jednorožec je istotou nielen skvelé zábavy, ale aj formou podpory správneho vývoja dieťaťa. Živé, sýte farby a originálny tvar vás povzbudí k zábave a objavovanie sveta tvarov, zvukov a farieb.   Hračka sa hojdá, ale nikdy nespadne!

Jednorožec rastie s dieťaťom. Vďaka rôznym formám hry je hračka vhodná pre deti v každej fáze vývoja.

OD 3 MESIACOV

Farebné kruhy naplnené malými guľôčkami sú perfektné ako hrkálka stimulujúci zmysly zraku, sluchu a hmatu.

OD 6 MESIACOV

Tradičné hračka, ktorá sa hojdá zo strany na stranu, zatiaľ čo jemne hrká, prinesie dieťaťu radosť.

OD 9 MESIACOV

Tradičné pyramída - úlohou batoľaťa bude usporiadať farebné kruhy v poradí, v akom patrí.

Technické špecifikácie:

  • Rozmery hračky: 18 x 10 cm
  • Rozmery balenia: 19 x 13 x 13 cm
  • Výrobok nevyžaduje použitie batérií.
  • Určené pre deti staršie ako 3 mesiace.

Roztomilý jednorožec prenesie vaše dieťa do rozprávkového sveta nekonečnej zábavy a zároveň stimuluje jeho vývoj! Skvelá hračka v podobe pyramídy so zaobleným dnom sa nielen kýva do strán ale stará sa aj o správny vývoj vášho dieťaťa.

Produkt Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec je možné nájsť medzi produktmi v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Hola, Huile Toys, IKONKA, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vzdelávacie hračky od značky Hola, Huile Toys, IKONKA v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec označuje EAN kód 5903039720978.

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec - parametre produktu

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec - história ceny a dostupnosti

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec - ďalšie zaujímavé produkty

Huile Toys KIK KX5998 Detská vzdelávacia pyramída Jednorožec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?