IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks - popis produktu

Vajíčka v obale imitujúcom podnos na vajíčka sú skvelou hračkou pre najmenších, ktoré sa postarajú o hodiny skvelej tvorivej zábavy. V strede vajíčok namiesto žĺtkov je 6 farieb (žltá, oranžová, červená, zelená, ružová, žltá, modrá) a navyše každé vajce vo vnútri má iný tvar (hviezda, srdce, kruh, štvorec ). Zábavné je zladiť dve polovice tvarom a farbou tak, aby vajíčko splynulo do celku.Na pohľad obyčajné biele vajíčka s farebnými tvarmi sa dajú využiť na zábavu na mnoho spôsobov. Skladanie 2 polovíc vajíčok je dobré cvičenie pre deti na koordináciu oko-ruka, dieťa sa tiež naučí rozoznávať tvary a spájať ich, precvičí si aj rozpoznávanie farieb a ich mien a keď dieťa vyrastie, môžu sa použiť na zábavu: napríklad v obchode). Hračka je vyrobená z plastu, zabalená škatuľka imitujúca podnos na vajíčka.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Farby:2x pomaranč2x červená2x zelená2x ružová2x žltá2x modráRozmery vajec:Priemer: 4,3 cmVýška: 6 cmRozmer balenia: dĺžka: 28,5 cm šírka: 10 cmvýška: 7 cm

Puzzle IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks:Dlhé zimné večery možno skrátiť skladaním puzzle. Ide o nestarnúcu klasiku, ktorá deti veľmi baví. Obsahuje celkom 12 dielikov, ktorých skladanie zvládnu aj menej trpezliví jedinci. Zaraďuje sa medzi 3D puzzle, ktoré zobrazuje objekt v priestore. Na výrobu puzzle bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast. Kľúčové vlastnosti puzzle pre deti IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks Puzzle pre deti je dobré na rozvoj jemnej motoriky, koncentrácie aj predstavivosti Pri skladaní puzzle možno odpočívať Zaujímavé puzzle IKONKA je vhodné pre deti od 3 rokov Téma: čísla V balení nájdete 12 dielikov Zaraďuje sa medzi 3D puzzle, ktoré zostavujete do priestoru Materiálom je plast

Hračka sa skladá z 12 vajec skrývajúcich rôzne čísla a farby pod škrupinou. Je vhodná na učenie čísel a rozlišovanie farieb, navyše rozvíja detskú logiku, motoriku a učí trpezlivosti.

Každá mamička určite ocení túto klasickú skladačku viac ako hračku, ktorá stále dookola hrá časom už otravnú pesničku, alebo vydáva hlasné a ťažko špecifikovateľné zvuky.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: plast
  • Výška vajíčka: 6,5 cm
  • Priemer vajíčka: 4,5 cm
  • Rozmery balenia: 29 x 10 x 7 cm
  • Hmotnosť balenia: 350 g

Vzdelávaciu hru s 3D vajíčkami si zamilujú aj tie najmenšie deti. Skvelá zábavná a náučná hračka pre deti. Dieťa si skladaním vajíčok trénuje motoriku, učí sa čísla a spoznáva farby.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky DR, IKONKA, Kids Toys, KIK v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks patrí do skupiny produktov Kreatívne hračky, vyrába ho značka DR, IKONKA, Kids Toys, KIK, nájdete ho v e-shope Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Interaktívne hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA, Kids Toys, KIK, v ponuke predajcu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks označuje EAN kód 5903039721418.

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks - parametre produktu

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks - história ceny a dostupnosti

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA Vzdelávacia triedička puzzle zodpovedá tvarom čísla vajcia 12 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?