Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Používa sa ako príloha k hlavným jedlám alebo na prípravu kaše či rizota. | | Návod na prípravu: Spôsob prípravy je podobný ako u ryže (varí sa v 2- násobku osolenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. | | Zloženie: Celozrnná pšenica
Používa sa ako príloha k hlavným jedlám alebo na prípravu kaše či rizota. | | Návod na prípravu: Spôsob prípravy je podobný ako u ryže (varí sa v 2- násobku osolenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. | | Zloženie: Celozrnná pšenica
Používa sa ako príloha k hlavným jedlám alebo na prípravu kaše či rizota. | | Návod na prípravu: Spôsob prípravy je podobný ako u ryže (varí sa v 2- násobku osolenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. | | Zloženie: Celozrnná pšenica
Používa sa ako príloha k hlavným jedlám alebo na prípravu kaše či rizota. | | Návod na prípravu: Spôsob prípravy je podobný ako u ryže (varí sa v 2- násobku osolenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. | | Zloženie: Celozrnná pšenica
Používa sa ako príloha k hlavným jedlám alebo na prípravu kaše či rizota. | | Návod na prípravu: Spôsob prípravy je podobný ako u ryže (varí sa v 2- násobku osolenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. | | Zloženie: Celozrnná pšenica
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Drvený plod ostropestreca mariánskeho (bodliak). | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Vhodné zaliať vodou alebo vmiešať do jogurtu. Konzumujte 4-krát denne 1 čajovú lyžicu (3-4g). | | Zloženie: Pestrec mariánsky drvený | | Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Kukuričné placky bezlepkové možno konzumovať bez prípravy alebo s akoukoľvek prílohou. Placky neobsahujú lepok, sú veľmi jemné a bez cukru. Tieto kukuričné placky sa pražia nasucho, teda bez použitia oleja! Výdatné a chutné občerstvenie, ktoré neobsahuje žiadne
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Nezameniteľná zmes korenia, ktorá navodí tú správnu vianočnú atmosféru. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Sladké brusnice v horkej čokoláde. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Brusnice presladené 50 % ( brusnice, cukor, slnečnicový olej), horká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín),
Sladké brusnice v horkej čokoláde. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Brusnice presladené 50 % ( brusnice, cukor, slnečnicový olej), horká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín),
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Do indických jedál, s koriamdrom a citrónom, vhodné aj na morské ryby. | | Návod na prípravu: Korenie podla chuti pridáme do pokrmu. | | Zloženie: Koriander, čierne korenie, rasca, muškát, škorica, kardamón, klinček, citrónová kôra. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Štandardný čínsky čaj ľahko natrpklej, osviežujúcej chuti. | | Návod na prípravu: Čaj zalejte vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1 čajová lyžička na 150 až 200 ml. | | Zloženie: Pravý zelený čaj Gunpowder | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vhodné pre deti od 12
Štandardný čínsky čaj ľahko natrpklej, osviežujúcej chuti. | | Návod na prípravu: Čaj zalejte vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1 čajová lyžička na 150 až 200 ml. | | Zloženie: Pravý zelený čaj Gunpowder | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vhodné pre deti od 12
Štandardný čínsky čaj ľahko natrpklej, osviežujúcej chuti. | | Návod na prípravu: Čaj zalejte vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1 čajová lyžička na 150 až 200 ml. | | Zloženie: Pravý zelený čaj Gunpowder | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vhodné pre deti od 12
Štandardný čínsky čaj ľahko natrpklej, osviežujúcej chuti. | | Návod na prípravu: Čaj zalejte vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1 čajová lyžička na 150 až 200 ml. | | Zloženie: Pravý zelený čaj Gunpowder | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vhodné pre deti od 12
Štandardný čínsky čaj ľahko natrpklej, osviežujúcej chuti. | | Návod na prípravu: Čaj zalejte vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1 čajová lyžička na 150 až 200 ml. | | Zloženie: Pravý zelený čaj Gunpowder | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vhodné pre deti od 12
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie,
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Korenie vhodné na dochutenie všetkých druhov rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Sladké brusnice v horkej čokoláde. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Brusnice presladené 50 % ( brusnice, cukor, slnečnicový olej), horká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín),
Sladké brusnice v horkej čokoláde. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Brusnice presladené 50 % ( brusnice, cukor, slnečnicový olej), horká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín),
Sladké brusnice v horkej čokoláde. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Brusnice presladené 50 % ( brusnice, cukor, slnečnicový olej), horká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: vanilín),
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Jemne pikantná koreninová zmes. Je vhodná predovšetkým na prípravu marinád na grilovanie kuracieho mäsa. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paprika sladká mletá, čierne korenie, fenikel, rímska rasca, horčicové semená, kajanské
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové
Argentínska zmes korenia vhodná na hovädzie a bravčové steaky, ryby, prípravu omáčok, dipov a marinád. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Petržlenová vňať, oregano, cesnak, koriander, morská soľ, chilli, údená paprika, paprikové