Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky.
Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú.
Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca.
Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Tento produkt sa nachádza v kategórii Polievkové zmesi, patrí pod značku Vitanella, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Hmotnosť | 100 g |
Kategória | Potraviny, Bylinky, Polievky, Polievkové zmesi |
Značka | Vitanella |
E-shop | Vitanella.sk |
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,
Hlavné jedlá, ako sú polievky a dusené jedlá, sa dajú pripraviť pomocou krúpov. Ľahko stráviteľný jačmeň chutí aj ako príloha, v šaláte alebo ako sladký dezert. Jačmeň dodáva telu cenné sacharidy, zatiaľ čo obsahuje nízky obsah tuku. | | Návod na prípravu: V hrnci krátko
Hlavné jedlá, ako sú polievky a dusené jedlá, sa dajú pripraviť pomocou krúpov. Ľahko stráviteľný jačmeň chutí aj ako príloha, v šaláte alebo ako sladký dezert. Jačmeň dodáva telu cenné sacharidy, zatiaľ čo obsahuje nízky obsah tuku. | | Návod na prípravu: V hrnci krátko
Hlavné jedlá, ako sú polievky a dusené jedlá, sa dajú pripraviť pomocou krúpov. Ľahko stráviteľný jačmeň chutí aj ako príloha, v šaláte alebo ako sladký dezert. Jačmeň dodáva telu cenné sacharidy, zatiaľ čo obsahuje nízky obsah tuku. | | Návod na prípravu: V hrnci krátko
Hlavné jedlá, ako sú polievky a dusené jedlá, sa dajú pripraviť pomocou krúpov. Ľahko stráviteľný jačmeň chutí aj ako príloha, v šaláte alebo ako sladký dezert. Jačmeň dodáva telu cenné sacharidy, zatiaľ čo obsahuje nízky obsah tuku. | | Návod na prípravu: V hrnci krátko
Hlavné jedlá, ako sú polievky a dusené jedlá, sa dajú pripraviť pomocou krúpov. Ľahko stráviteľný jačmeň chutí aj ako príloha, v šaláte alebo ako sladký dezert. Jačmeň dodáva telu cenné sacharidy, zatiaľ čo obsahuje nízky obsah tuku. | | Návod na prípravu: V hrnci krátko
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky