Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi
Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných chlebov a pod.
Zloženie: Ovsené vločky 25%, pšeničné vločky 25%, ražné vločky 25%, jačmenné vločky 25%.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Polievkový mix je vhodný na prípravu polievok a prívarkov. Jedná sa o mix strukovín a jačmennej obilniny. | | Návod na prípravu: Počas varenia pridáme túto zmes do polievky a varíme kým všetky druhy strukovín nezmäknú. | | Zloženie: Jačmenné krúpy 25 %, hrach zelený 25 %,