Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na stláčacej stolici sa rozlisujú naplocho pomocou rotujúcich kovových valcov.
Návod na prípravu: Sú výborné v kombinácií s jogurtom, mliekom alebo vodou na raňajky, desiatu či olovrant. Môžete ich pridávať do cesta na palacinky, lievance alebo iné zdravé koláče. Výberové vločky sú rovnako vhodné na prípravu ovsených kaší.
Zloženie: Ovsenné vločky.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: EÚ
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Klinčeky sú sušené kvetné púčiky malého, tropického, vždyzeleného stromu, vyskytujúceho sa najmä v Indonézii. Ich vôňa je teplá, s podtónom čierneho korenia a gáfru. Chuť je ovocná, zároveň ostrá, štipľavá a horká. Klinčeky treba používať opatrne, pretože ich chuť
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa používa na ochutenie tmavého chleba, sušienok, klobás, kapusty, polievok a dusených jedál. Často ochucuje maďarský guláš, ale nájdeme
Má zemitú, korenistú, skôr horkú chuť a je pomerne prenikavá. V bylinnom liečiteľstve sa využíva najmä pre jej močopudné a mliekopudné účinky a taktiež aj proti nadúvaniu. | | Návod na prípravu: Využíva sa nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich