Najnižšia cena za posledných 60 dní: 1,42 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Zloženie: Škorica.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Vietnam
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 50 g |
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Do vareného vína, kompótov,
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Sušené horzienka Jumbo v mliečnej čokoláde so škoricou. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Sušené hrozienka 50% (sušené hrozienka, slnečnicový olej), mliečna čokoláda 49% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Škorica je kôra škoricovníka, stromu z čeľade vavrínovitej. Pravá škorica chutí jemne, sladkasto a delikátne. Jej aróma je úplne typická a rozoznateľná. Ak škoricu zalejete horúcou vodou, získate svetlý, voňavý výluh. | | Návod na prípravu: Škoricu podľa chuti pridáme do
Pod vrstvou mliečnej, horkej alebo bielej čokolády zachrumkajú vynikajúce vlašské orechy v škorici, náramne osviežujúce čierne ríbezle, pražené kávové zrná či lieskové oriešky. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Vlašské orechy v horkej
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Škorica ako ju poznáme, je kôra vždyzeleného stromu Škoricovníka cejlónskeho, ktorá má príjemnú, sladkastú drevitú arómu, ktorá je napriek svojej jemnosti pomerne intenzívna. Chuť je mäkká a teplá, s nenápadnými odtieňmi rasce a citrusov. Hodí sa do rôznych typov dezertov
Klinčeky sú sušené kvetné púčiky malého, tropického, vždyzeleného stromu, vyskytujúceho sa najmä v Indonézii. Ich vôňa je teplá, s podtónom čierneho korenia a gáfru. Chuť je ovocná, zároveň ostrá, štipľavá a horká. Klinčeky treba používať opatrne, pretože ich chuť
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa používa na ochutenie tmavého chleba, sušienok, klobás, kapusty, polievok a dusených jedál. Často ochucuje maďarský guláš, ale nájdeme
NUPO kaša v prášku s príchuťou Jablko Škorica. NUPO je nízkokalorický program na redukciu hmotnosti, ktorý vás rýchlo a zdravo dostane do skvelej formy. Táto dánska diéta obsahuje všetky zložky vyváženej stravy (bielkoviny, sacharidy, vitamíny a minerály) namiešané tak, aby
Sušené horzienka Jumbo v mliečnej čokoláde so škoricou. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Sušené hrozienka 50% (sušené hrozienka, slnečnicový olej), mliečna čokoláda 49% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka