Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál.
Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne necháme dôjsť.
Zloženie: Quinoa biela
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Bolívia
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Svojim výzorom pripomína kuskus alebo proso. Táto pseudoobilnina je vhodná pri príprave sladkých, ale aj slaných zdravých jedál. | | Návod na prípravu: Quinou treba pred použitím premyť vodou. Pripravuje sa podobne ako ryža. Varíme ju v pomere 1:2 (quinoa:voda) a následne
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Vzhľadom k tomu, že sú tieto semienka pomerne tvrdé, najvyššej využiteľnosti cenných živín dosiahneme, keď ich pred použitím pomelieme v mlynčeku. Využiť ich môžeme na slano, či na sladko. Mali by ich do svojho jedálnička pridať hlavne športovci, ťažko pracujúci a
Ide o druh veľkej fazule, ktorá sa vyznačuje vysokým obsahom vitamínu A. Jej chuť je nasladlá, ktorá pripomína jedlé gaštany. Je veľmi hodnotnou potravinou, pretože prakticky obsahuje všetky zložky potrebné na ľudskú výživu. Je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov (C, B6, K)
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka