Záhradný úložný box RATO PLUS #7038189

Záhradný úložný box RATO PLUS #7038189

Záhradný úložný box RATO PLUS #7038189

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný úložný box RATO PLUS - popis produktu

Záhradný úložný box RATO PLUS v imitácii ratanového výpletu je vhodný na celoročné používanie. Jeho objemová kapacita zaistí, že do neho pohodlne uložíte polstrovanie, prikrývky, prehozy, vankúšiky, hračky pre deti a ďalšie záhradné potreby. Uchránite ich tak pred dažďom, prachom a priamym slnkom. Box je vďaka kolieskam ľahko premiestniteľný. Je vyrobený z ľahkého, odolného plastu a nevyžaduje konzervovanie. Ľahko ho zaobstaráte aj visiacim zámkom, pre ešte väčšie zabezpečenie. Ľahko ho zostavíte, pretože jednotlivé časti do seba cvaknutím zapadnú. Objem: 290 l. Rozmery: dĺžka 114 cm, šírka 47 cm, výška 59,5 cm.Praktický a ľahkýKolieska pre ľahké premiestňovaniePre ľahké uloženie podušiek, diek, prehozov, vankúšov alebo hračiekOchrana pred nepriaznivým počasímOdolný a bezúdržbový plastVeľký úložný priestorMožnosť uzamknutia

Tento produkt sa nachádza v kategórii Úložné boxy, patrí značke Prosperplast.

Produkt Záhradný úložný box RATO PLUS #7038189 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Prosperplast.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné úložné boxy od značky Prosperplast.

Záhradný úložný box RATO PLUS - parametre produktu

Záhradný úložný box RATO PLUS - história ceny a dostupnosti

Záhradný úložný box RATO PLUS - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný úložný box RATO PLUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?