Záhradný box CIRUS antracit

Záhradný box CIRUS antracit

Záhradný box CIRUS antracit

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36,27 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný box CIRUS antracit - popis produktu

Záhradný box CIRUS v čiernej farbe slúži ako úložný priestor pre náradie a náčinie, ktoré sa používa na údržbu záhrady. Nie je určené na sedenie. Dĺžka 78 cm Šírka 43,8 cm Výška 55 cm Objem 190 l Hmotnosť 3608 g Materiál Plast Dĺžka 116 cm Šírka 43,8 cm Výška 55 cm Objem 280 l Hmotnosť 5044 g Materiál Plast Materiál: Plast, Hloubka: 43,8 cm, Šířka: 78 cm, 116 cm, Výška: 55 cm

Produkt Záhradný box CIRUS antracit je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke Prosperplast, vo farebnej verzii ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Prosperplast, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Produkt Záhradný box CIRUS antracit patrí do skupiny produktov Záhradné úložné boxy od značky Prosperplast, vo farebnej verzii ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Záhradný box CIRUS antracit - parametre produktu

Záhradný box CIRUS antracit - história ceny a dostupnosti

Záhradný box CIRUS antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný box CIRUS antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?