Záhradný úložný box Dekorhome Biela #6820452

Záhradný úložný box Dekorhome Biela #6820452

Záhradný úložný box Dekorhome Biela #6820452

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný úložný box Dekorhome Biela - popis produktu

Tento klasický záhradný úložný box sa skvele hodí na uschovanie vášho náradia, občerstvenia či rôznych domácich nevyhnutností. Tento box na podušky je vyrobený z polypropylénu odolného proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom, takže vám vydrží dlho slúžiť a ľahko sa čistí. Úložný box je vybavený vstavanými rukoväťami, ktoré vám uľahčia prenášanie. Vonkajší box ponúka množstvo úložného priestoru av prípade potreby ho môžete tiež použiť ako stolík. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:grafitovábielahnedá Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:100% PP (polypropylén) s ratanovým vzhľadom Rozmer:šírka: 60 cmhĺbka: 54 cmvýška: 41 cm Hmotnosť:7,5 kg Dodávané v demonte.,Tento klasický záhradný úložný box sa skvele hodí na uschovanie vášho náradia, občerstvenia či rôznych domácich nevyhnutností. Tento box na podušky je vyrobený z polypropylénu odolného proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom, takže vám vydrží dlho slúžiť a ľahko sa čistí. Úložný box je vybavený vstavanými rukoväťami, ktoré vám uľahčia prenášanie. Vonkajší box ponúka množstvo úložného priestoru av prípade potreby ho môžete tiež použiť ako stolík. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:grafitovábielahnedá Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:100% PP (polypropylén) s ratanovým vzhľadom Rozmer:šírka: 60 cmhĺbka: 54 cmvýška: 41 cm Hmotnosť:7,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradný úložný box Dekorhome Biela #6820452 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Záhradný úložný box Dekorhome Biela #6820452 patrí do skupiny produktov Záhradné úložné boxy od značky Vida, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradný úložný box Dekorhome Biela - parametre produktu

Záhradný úložný box Dekorhome Biela - história ceny a dostupnosti

Záhradný úložný box Dekorhome Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný úložný box Dekorhome Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?