Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá #6291544

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá #6291544

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá #6291544

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá - popis produktu

Tento klasický záhradný úložný box sa skvele hodí na uschovanie vášho náradia, občerstvenia či rôznych domácich nevyhnutností. Tento box na podušky je vyrobený z polypropylénu odolného proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom, takže vám vydrží dlho slúžiť a ľahko sa čistí. Úložný box je vybavený vstavanými rukoväťami, ktoré vám uľahčia prenášanie. Vonkajší box ponúka množstvo úložného priestoru av prípade potreby ho môžete tiež použiť ako stolík. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:grafitovábielahnedá Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:100% PP (polypropylén) s ratanovým vzhľadom Rozmer:šírka: 60 cmhĺbka: 54 cmvýška: 41 cm Hmotnosť:7,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá #6291544 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke Vida, vo farebnej verzii hnedá, z materiálu Polypropylen, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Vida, farebný variant je hnedá, materiálové prevedenie je Polypropylen, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá #6291544 patrí do skupiny produktov Záhradné úložné boxy od značky Vida, vo farebnej verzii hnedá, je vyrobený z materiálu Polypropylen, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá - parametre produktu

FARBABiela
FARBAČierna
FARBASivá
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
ŠÍRKA60 cm
ÚLOŽNÝ PRIESTORÁno
HMOTNOSŤ7,5 kg
HĹBKA54 cm
VÝŠKA41 cm
MATERIÁLPolypropylén
BAREVNÁ VARIANTAHnedá
Hmotnosť7500.000g
KategóriaNáradie, Úložné boxy, Zahradné náradie, Záhradné úložné boxy
ZnačkaVida
Farbahnedá
MateriálPolypropylen
E-shopInpostele.sk

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný úložný box polypropylén Dekorhome Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?