Záhradná zostava BK115, dub

Záhradná zostava BK115, dub

Záhradná zostava BK115, dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná zostava BK115, dub - popis produktu

Záhradná zostava BK115 z prírodného dreva v odtieni dubového dreva sa vyznačuje nadčasovým dizajnom v rustikálnom štýle, komfortom a kvalitnou povrchovou úpravou. Vhodná do záhrady alebo na terasu. Celá zostava pojme až 6 osôb. Je vyrobená výhradne z výberového masívneho smrekového dreva. Hrúbka dosiek je 40 mm. Výrobný proces začína niekoľkoročným sezónovaním dreva pod holým nebom, čo dáva výrobku väčšiu odolnosť voči poveternostným vplyvom. V záverečnej fáze výroby sa drevo suší v sušičke na požadovanú úroveň vlhkosti. Sada obsahuje: 1 x záhradný stôl BK115 2 x záhradná lavička BK115 Rozmery: Stôl: 160 x 72 x 68 cm Lavica: 160 x 63 x 85 cm, výška sedadla: 40 cm, nosnosť 250 kg Záhradný stôl BK115 je celý vyrobený z masívneho výberového smrekového dreva. Veľká, široká stolová doska až pre maximálne 6 osôb. Záhradné lavičky BK115 sú tiež vyrobené výhradne z masívneho výberového smrekového dreva. Sedadlá sú pevné. Vďaka tomu sú veľmi pohodlné. Povrch je impregnovaný a 2x lakovaný. Vďaka tejto ochrane si drevo zachováva ušľachtilý vzhľad, charakter a dlhú životnosť. K zostave si môžete dokúpiť aj samostatnú lavicu. Prírodné, masívne smrekové drevo zaujme svojou eleganciou. Záhradný set BK115 je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí oceňujú jednoduchý štýl, eleganciu a pohodlie v kombinácii s najvyššou kvalitou a odolnosťou produktu. Ozdobí vašu záhradu alebo terasu na dlhé roky.  

Produkt Záhradná zostava BK115, dub je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Záhradná zostava BK115, dub - parametre produktu

Záhradná zostava BK115, dub - história ceny a dostupnosti

Záhradná zostava BK115, dub - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná zostava BK115, dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?