Kovová stolička čierna

Kovová stolička čierna

Kovová stolička čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kovová stolička čierna - popis produktu

Najväčšou výhodou kovových stoličiek je ich viacsezónna povaha. Vyrobené z kovu s vhodnou impregnáciou je možné používať mnoho rokov. Moderný dizajn, ktorý charakterizuje túto stoličku, je dokonalým doplnkom vašej záhrady. Krásne vzory nad operadlom dokonale zapadajú do ružových pavilónov alebo stojanov. Ergonomický tvar umožňuje dlhý a pohodlný oddych na ňom. Pre väčšie pohodlie odporúčame zakúpiť si vankúš. Nájdete tu široký výber. Okrem toho je vďaka širokým podrúčkam veľmi pohodlné. Na nohách sú plastové zátky, ktoré chránia terasu pred poškriabaním. Kreslo je ľahko čistiteľné, len utierajte nečistoty vlhkou handričkou. Je vhodné ako pre nízko kovové konferenčné stolíky, tak aj pre vysoké stolové stolíky. K stoličke odporúčame stolík z rovnakej série.

Produkt Kovová stolička čierna patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Kovová stolička čierna patrí do skupiny produktov Kovový nábytok, je v ponuke značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Kovová stolička čierna - parametre produktu

Kovová stolička čierna - história ceny a dostupnosti

Kovová stolička čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Kovová stolička čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?