Moderná stolička s opierkami prírodné drevo

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo - popis produktu

Klasická, jednoduchá a moderná stolička. Moderná stolička vyrobená z oceľových profilov 60 × 40 a lavicových dosiek s hrúbkou 4 cm. Drevené prvky ne sú chránené prostriedkami na ochranu dreva. Oceľové profily sú pozinkované a nastriekané práškovou farbou, čo zaručuje vysokú estetiku produktu. Moderný dizajn znamená, že moderná stolička zodpovedá najnovším trendom záhradnej architektúry. Lamely s hrúbkou 40 mm sú vyrobené z jelšového dreva namontovaného na oceľovom ráme.

Produkt Moderná stolička s opierkami prírodné drevo patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Moderná stolička s opierkami prírodné drevo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Balkónový nábytok od značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo - parametre produktu

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo - história ceny a dostupnosti

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo - ďalšie zaujímavé produkty

Moderná stolička s opierkami prírodné drevo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?