Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá - popis produktu

Diana je pohodlná záhradná stolička z polyratanu. Ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie a komfort. Stolička sa určite bude hodiť do každého okolia. Elegantná textúra ho robí dokonalým doplnkom malých konferenčných stolíkov, ale aj väčších jedálenských stolov. Vďaka svojej neštandardnej podobe získava veľa šarmu. Tento kus nábytku oživí vašu terasu a dodá vašej záhrade moderný charakter. Konštrukcia stoličky je vyrobená z kovu. Odporúčame vám kúpiť si stolík Diana z rovnakej série. DOBRE VEDIEŤ: * Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu.

Produkt Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá - parametre produktu

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné ratanové kreslo Diana hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?