Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová - popis produktu

Módne hojdačka pre dospelých v brazílskom kresle. Široké, odolné sedadlo s vďaka drevenej priečke zložené zo šírky 98 cm nemusí skladať, materiál nie je šitý, preto získava ergonomické vlastnosti, hodí sa pre každého užívateľa. Je mäkké a so širokými šnúrkami na neho nepotrebujete ďalšie vankúše. Výhodou tejto hojdačky je nepochybne možnosť zavesenia na ľubovoľnom mieste, nie je permanentne namontovaný. Univerzálne farby bielej a béžovej sa určite zakomponujú k inému nábytku. Materiál sa ľahko čistí, stačí ho vybrať z drevenej priečky a umyť v práčke alebo vyčistiť vlhkou handričkou. Hojdacia sieť je veľmi pohodlná - okrem iného vavlna je priedušná a ergonomická. Môže byť zavesené vonku, rovnako ako vo vnútri, čo miestnosti s moderným vzhľadom.

Produkt Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie siete, patrí značke Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová - parametre produktu

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová - história ceny a dostupnosti

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Hojdacia sieť Brazília 100x130 béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?