Záhradné lehátko Porto taupe

Záhradné lehátko Porto taupe

Záhradné lehátko Porto taupe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko Porto taupe - popis produktu

Pevné a pohodlné záhradné lehátko s vysokými nohami, polohované pre maximálne pohodlie. Nábytok má nastaviteľné operadlo a široké podrúčky. Rošt lehátka je vyrobený z pevnej, ale ľahkej hliníkovej konštrukcie. Sedadlo je vyrobené z natiahnutej textílie. Na lehátku môžete odpočívať kedykoľvek počas dňa. Použitý materiál nespôsobuje nepríjemné pocity, prispôsobuje sa telu, je rýchloschnúci a ľahko sa čistí. Zámok na operadle lehátka je bezpečne usadený, zastaví sa v hlbokých frézach, takže sa nemusíte obávať nežiaduceho zloženia. DOBRE VEDIEŤ: *Textylén - typ sieťovaného čalúnenia z vinylu s dizajnom pre vonkajšie použitie. Tkanina neabsorbuje vodu, je flexibilná a odolná aj pri vysokom zaťažení, dodatočne odolná voči slnečnému žiareniu. Nepridáva sa na nečistoty, prach ani plesne, rýchlo sa suší a ľahko sa čistí.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Záhradné lehátko Porto taupe patrí do skupiny produktov Záhradné lehátka, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Záhradné lehátko Porto taupe - parametre produktu

Záhradné lehátko Porto taupe - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko Porto taupe - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko Porto taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?