Skladacie drevené lehátko SL006C

Skladacie drevené lehátko SL006C

Skladacie drevené lehátko SL006C

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladacie drevené lehátko SL006C - popis produktu

Toto praktické lehátko je vyrobené z akáciového dreva. Je pohodlné a nadčasové, s nastaviteľnou opierkou hlavy pre dlhý relax a odpočinok. Má jedinečný, vlnitý tvar pre zvýšenie kvality vášho relaxu. Veľmi ľahko sa čistí - stačí utrieť vlhkou handričkou. Jednoduchý mechanizmus rozkladania je veľmi intuitívny, určite to nebude pre nikoho problém. To zaručuje plne príjemný oddych na akomkoľvek mieste. Má pohodlnú rukoväť na prenášanie. Môžete na ňom odpočívať kedykoľvek počas dňa, pretože použitý materiál nespôsobuje nepohodlie. Napriek tomu sa oplatí kúpiť vankúš pre väčší komfort. V našej širokej ponuke si určite každý ku sebe niečo nájde a zladí. Dobre vedieť: * AKÁCIOVÉ DREVO - získava sa takmer po celom svete. Vo vnútri má nerovnomerný tvar štruktúry, vďaka čomu má veľmi zaujímavý vzhľad. Je to pružný a poddajný materiál, trochu podobný dubovému drevu. Je odolný voči vlhkosti a vysokej teplote a ťažko sa poškodí. Použité drevo je impregnované špeciálnym olejom, ktorý preniká hlboko do štruktúry a robí ju dodatočne odolnou zvnútra

Produkt Skladacie drevené lehátko SL006C je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Skladacie drevené lehátko SL006C - parametre produktu

Skladacie drevené lehátko SL006C - história ceny a dostupnosti

Skladacie drevené lehátko SL006C - ďalšie zaujímavé produkty

Skladacie drevené lehátko SL006C - ako nakúpiť najvýhodnejšie?