Skladacia záhradné lehátko Park

Skladacia záhradné lehátko Park

Skladacia záhradné lehátko Park

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladacia záhradné lehátko Park - popis produktu

Ľahké a pohodlné plážovo záhradné lehátko. Intenzívna farba zelene ľahko zapadá do každej záhrady. Ležadlá sú skladacie, bez problémov sa zmestia v každom aute. Protišmykové, široké nožičky zaručujú stabilitu aj na mäkkom povrchu pláží a prispôsobenie lehátka na zmenu polohy umožňuje pohodlné používanie. Každý si nájde správnu pozíciu pre seba. Lehátko sa ľahko čistí a rýchlo schne. Materiál lehátka je odnímateľný, takže ho môžete ľahko vyčistiť. Farba nie je na výber - bude odoslaná náhodne.   DOBRE VEDIEŤ: *Textylén - typ sieťovaného čalúnenia z vinylu s dizajnom pre vonkajšie použitie. Tkanina neabsorbuje vodu, je flexibilná a odolná aj pri vysokom zaťažení, dodatočne odolná voči slnečnému žiareniu. Nepridáva sa na nečistoty, prach ani plesne, rýchlo sa suší a ľahko sa čistí.

Produkt Skladacia záhradné lehátko Park je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Skladacia záhradné lehátko Park - parametre produktu

Skladacia záhradné lehátko Park - história ceny a dostupnosti

Skladacia záhradné lehátko Park - ďalšie zaujímavé produkty

Skladacia záhradné lehátko Park - ako nakúpiť najvýhodnejšie?