Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur - popis produktu

Klasická záhradná zostava NOWOCZESNY 2 v odtieni palisander / orech sa bude skvele hodiť do záhrady, na terasu, ale aj do interiéru. Perfektná súprava pre pohodlný odpočinok alebo stretnutie s rodinou a priateľmi. Súprava je vyrobená z oceľových profilov 60 × 40 mm a dosiek s hrúbkou 4 cm, vďaka čomu je veľmi odolná. Je vyrobená výhradne z výberového masívneho jelšového dreva. Výrobný proces začína dlhým vonkajším sušením dreva, ktoré zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči slnku, vlhkosti, vetru a nízkym teplotám. Až pred finálnou fázou výroby sa drevo suší v sušičke na požadovaný stupeň vlhkosti. Set obsahuje: 1 x Moderný stôl 2 x Moderná lavica s operadlom a opierkami Rozmery: Stôl: 180x73x73 cm Lavica: 182x87x52 cm, výška sedadla: 46 cm, nosnosť: 400 kg NOWOCZESNY 2 záhradný stôl bol vyrobený z kombinácie ocele a výberového dreva jelša. Veľká, priestranná stolová doska až pre 8 osôb. Stôl je vyrobený z plochých profilov, ktoré zabraňujú ohýbaniu drevených prvkov. Záhradná lavica NOWOCZESNA je vyrobená z kombinácie ocele a výberového jelšového dreva. Drevo je impregnované dvakrát. Vďaka takejto ochrane si zachováva ušľachtilý vzhľad, charakter a dlhú životnosť. Oceľové prvky sú pokryté antikoróznou práškovou farbou. Drevené prvky nie sú impregnované prostriedkami na ochranu dreva. Napriek tomu si drevo zachováva ušľachtilý vzhľad, charakter a dlhú životnosť. Hliníkové prvky sú pokryté antikoróznou práškovou farbou. Prírodné, masívne jelšové drevo oslní svojou eleganciou.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur patrí do skupiny produktov Záhradné lavice, patrí pod značku Merkury Market, v ponuke predajcu MerkuryMarket.sk.

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur - parametre produktu

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur - história ceny a dostupnosti

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur - ďalšie zaujímavé produkty

Moderná súprava 2, 1stôl + 2 lavice s operadlom a podrúčkami natur - ako nakúpiť najvýhodnejšie?