Drevená lavica 2-miestna

Drevená lavica 2-miestna

Drevená lavica 2-miestna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevená lavica 2-miestna - popis produktu

Lavica pre dve osoby z akáciového dreva zaujme jednoduchým a klasickým dizajnom. Medzi ostatným záhradným nábytkom vynikne príjemný odtieň. Je veľmi pohodlná vďaka širokým opierkam rúk a chrbtovej opierke, v ktorej sú dosky voľne uložené - aby nebránili prúdeniu vzduchu. Lavička sa bude skvele hodiť na každú záhradu, terasu či balkón. Ekologický výrobok a priateľský k životnému prostrediu   Dobre vedieť: *AKÁCIOVÉ DREVO - získava sa takmer po celom svete. Vo vnútri má nerovnomerný tvar štruktúry, vďaka čomu má veľmi zaujímavý vzhľad. Je to pružný a poddajný materiál, trochu podobný dubovému drevu. Je odolný voči vlhkosti a vysokej teplote a ťažko sa poškodí. Použité drevo je impregnované špeciálnym olejom, ktorý preniká hlboko do štruktúry a robí ju dodatočne odolnou zvnútra

Produkt Drevená lavica 2-miestna patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lavice, patrí pod značku Merkury Market, v ponuke predajcu MerkuryMarket.sk.

Drevená lavica 2-miestna - parametre produktu

Drevená lavica 2-miestna - história ceny a dostupnosti

Drevená lavica 2-miestna - ďalšie zaujímavé produkty

Drevená lavica 2-miestna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?