Moderná lavica bez operadla orech

Moderná lavica bez operadla orech

Moderná lavica bez operadla orech

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderná lavica bez operadla orech - popis produktu

Klasická, jednoduchá a odolná lavička vyrobená z oceľových a drevených prvkov.Moderný dizajn robí lavičku skvelú nielen v meste, v parku a na iných verejných miestach, ale aj na záhrade.Moderná lavice sa hodí k najnovším trendom v architektúre záhrad.Pásy s hrúbkou 40 mm sú vyrobené z jelšového dreva, ktoré sú namontované na oceľovom ráme s prierezom 60 × 40 mm, práškovo lakovaným, čo zaisťuje vysokú estetiku výrobku. Drevené prvky boli primerane chránené pomocou ochrany dreva už dlhé roky pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Produkt Moderná lavica bez operadla orech je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt Moderná lavica bez operadla orech patrí do skupiny produktov Záhradné lavice, patrí pod značku Merkury Market, v ponuke predajcu MerkuryMarket.sk.

Moderná lavica bez operadla orech - parametre produktu

Moderná lavica bez operadla orech - história ceny a dostupnosti

Moderná lavica bez operadla orech - ďalšie zaujímavé produkty

Moderná lavica bez operadla orech - ako nakúpiť najvýhodnejšie?