Vysoký domček pre hmyz, RD20721

Vysoký domček pre hmyz, RD20721

Vysoký domček pre hmyz, RD20721

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vysoký domček pre hmyz, RD20721 - popis produktu

Hmyzí hotel veľký 50 cm ako zimovisko pre hmyzS týmto domčekom pre hmyz ponúkate mnohým užitočným hmyzom skvelú pomôcku na hniezdenie a prezimovanie. Rôzne prírodné výplne ponúkajú bezpečný úkryt pre divé včely, lienky, čipky a mnoho iného hmyzu. Prispejete tak aj k biologickej rovnováhe vo vašej záhrade. Obyvatelia hmyzieho domčeka podporujú prirodzenú kontrolu škodcov a zabezpečujú opelenie všetkých kvetov. Včelí hotel s integrovaným domčekom pre motýľov je zároveň originálnym dekoratívnym prvkom a vzrušujúcou príležitosťou na pozorovanie pre deti.Skvelý hmyzí hotel do záhradyDomov hmyzu, ako sú divé včely, lienky, čipky a mnoho ďalších.Podporuje prirodzenú kontrolu škodcovOptimálne opelenie všetkých rastlínPozorovanie hmyzu v jeho prirodzenom prostredíPodporte ochranu druhov so svojím hotelomHmyzí hotel pre chrobáky a včelyDrôtené pletivo chráni hmyz pred vtákmiS integrovaným domčekom pre motýľovRôzne výplňové materiályAko pomôcka na hniezdenie a prezimovanieDekoratívne v záhrade a na teraseOhnivý hmyzí hotel vysoký 50 cmCelkový rozmer V x Š x H: cca 48 x 31 x 9,5 cmHmotnosť cca 1,5 kgOtvor do motýlieho domčeka je široký cca 1 cmVyrobené z dreva a kovuPriehradky vyplnené bambusom, drevom a šiškamirozsah doručeniaHmyzí hotelUpevňovací materiál nie je súčasťouzostavenéMateriálové zloženie100% drevoRD 10020721_0

Tento produkt sa nachádza v kategórii Domčeky pre hmyz, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Vysoký domček pre hmyz, RD20721 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hmyzie hotely, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Vysoký domček pre hmyz, RD20721 - parametre produktu

Vysoký domček pre hmyz, RD20721 - história ceny a dostupnosti

Vysoký domček pre hmyz, RD20721 - ďalšie zaujímavé produkty

Vysoký domček pre hmyz, RD20721 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?