Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 - popis produktu

Hmyzí domček pre včely a iný hmyzTento hmyzí hotel v tvare domu má niekoľko komôr s rôznymi výplňovými materiálmi. V dutinách a šiškách včelieho domčeka sa môžu usadiť motýle, lienky a divé včely. Aktívne tak prispievate k ochrane druhov. Prilákajte malých obyvateľov do čipkárskeho domu výsadbou poľných kvetov a byliniek v okolí. Nechajte sa uchvátiť farebným ruchom v hoteli Ladybug – nadšené budú aj deti!Včelí hotel s otvorom pre motýlePomôcka na hniezdenie rôznych druhov hmyzuPlnené bambusovými palicami, drevom a šiškamiKomora s otvorom pre motýleVzrušujúca možnosť pozorovaniaVhodné na zavesenie alebo postavenieHmyzí hotel na prvý pohľadVeľkosť V x Š x H: cca 37 x 26 x 11 cmPriemer vyvŕtaného otvoru: cca 0,6 cmPriemer bambusovej trubice: cca 0,4 - 1,4 cmVeľkosť štrbiny V x Š: cca 5,5 x 1 cmVáži približne 1,6 kgVyrobené z jedľového dreva, šišiek, bambusuPrírodné farbyPoznámky k umiestneniuUistite sa, že je v blízkosti dostatok jedlaPre dostatočné teplo sa obráťte na juhInštalujte v suchu a chráňte pred poveternostnými vplyvmiV zime nechajte vonku, aby ste sa vyhli skorému vyliahnutiuV horúcich dňoch ponúknite aj vodu v napájadle na hmyzrozsah doručenia1x búdka na hniezdenie hmyzuMateriálové zloženie80% dreva20% bambusRD 10031021_0

Tento produkt nájdete v skupine Domčeky pre hmyz, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 patrí do skupiny produktov Hmyzie hotely, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 - parametre produktu

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 - história ceny a dostupnosti

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 - ďalšie zaujímavé produkty

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31021 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?