Domček pre hmyz, RD26029

Domček pre hmyz, RD26029

Domček pre hmyz, RD26029

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domček pre hmyz, RD26029 - popis produktu

Voľne stojaci hmyzí hotel do záhradyPomocou zemného hrotu môžete krásny domček pre hmyz jednoducho zapichnúť do zeme vo vašej záhrade. Vysádzajte zdroje potravy vhodné pre jednotlivé druhy, ako sú pôvodné divé kvety a bylinky, aby ste prilákali hmyz, ako sú motýle a lienky alebo včely, do oblasti hniezdenia. Existujú rôzne inkubátory, ktoré ponúkajú rôzne materiály, ako sú šišky, drevené štiepky a bambusové palice ako úkryt. Skvelá pozorovacia príležitosť pre dospelých a deti s efektom učenia!Včelí hotel so zemným klasomDokáže prilákať rôzne druhy hmyzu a včielPriehradky s rôznymi možnosťami prístreškuPodporte biodiverzitu – vysádzajte kvety a bylinkyVložte tyč do zeme tak hlboko, ako chceteDekoratívny objekt v záhrade - zaujímavý pre detiHmyzí domček s tyčou na prvý pohľadCelkové rozmery so zabrúseným hrotom HBT: cca 148 x 16 x 11 cmSamotný inkubátor HWD: cca 79 x 16 x 11 cmVŕtanie otvorov pre drevené kotúče: Ø cca 8 mmBambusové rúrky: Ø cca 5 - 15 mmVyvŕtajte otvory do dreveného panelu: Ø cca 6 a 11 mmSloty pre motýle HB: cca 7,5 x 1 cmVáži spolu cca 1,8 kgVyrobené z jedľového dreva, mriežka z pozinkovanej oceleNeošetrený náterTipy na správne miestoMiesto by malo byť slnečné, chránené pred poveternostnými vplyvmi a suchéChovné komory orientujte na juh kvôli slnku a tepluPestujte miestne poľné kvety a bylinkyPo celý rok: Nechajte v zime, aby ste sa vyhli skorému vyliahnutiurozsah doručenia1x hmyzí hotel1x zemný hrotčiastočne predmontovanéMateriálové zloženie80% dreva20% bambusRD 10026029_0

Produkt Domček pre hmyz, RD26029 patrí do skupiny produktov Domčeky pre hmyz, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hmyzie hotely, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Domček pre hmyz, RD26029 - parametre produktu

Domček pre hmyz, RD26029 - história ceny a dostupnosti

Domček pre hmyz, RD26029 - ďalšie zaujímavé produkty

Domček pre hmyz, RD26029 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?