Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 - popis produktu

Hmyzí domček do záhrady a na balkónPrirodzené biotopy pre hmyz sú čoraz vzácnejšie. Hmyzím hotelom aktívne prispievate k zachovaniu druhov. Divoké včely a samotárske osy si radi robia pohodlie v bambusových rúrach. Horná komôrka hotela divokých včiel je vhodná pre motýle a čipky. Posledné menované priťahuje najmä červená farba. Prilákajte do svojej hniezdnej búdky užitočné opeľovače a hubiče škodcov vysadením rôznych kvetov a bylín v okolí.Dom pre divokú včelu na zavesenieHniezdna príležitosť pre rôzne druhy hmyzuPlnené rôznymi materiálmiČervená komora so štrbinou pre čipky a motýleMožnosť pozorovania pre deti aj dospelýchZaveste alebo postavte na kovové háčikyHmyzí hotel na prvý pohľadCelkové rozmery V x Š x H: cca 30 x 25 x 11 cmPriemer otvorov: cca 0,6 cmPriemer trubice: cca 0,4-1,2 cmOtvor štrbiny V x Š: cca 4,3 x 1 cmHmotnosť: cca 1 kgVyrobené z jedľového dreva, šišiek, bambusu, kovuPrírodné farby a červenáPoznámky k umiestneniuUistite sa, že je v blízkosti dostatok jedlaPri dlhšom slnečnom žiarení smerujte na juhNainštalujte na ochranu pred vetrom a dažďomV zime nechajte vonku, aby ste zabránili skorému vyliahnutiuV horúcich dňoch ponúknite aj vodu do žľabu proti hmyzurozsah doručenia1x včelí hotelRD 10031026_0

Tento produkt nájdete v skupine Domčeky pre hmyz, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 patrí do skupiny produktov Hmyzie hotely, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 - parametre produktu

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 - história ceny a dostupnosti

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 - ďalšie zaujímavé produkty

Hmyzí domček pre včely a iný hmyz, RD31026 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?