Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová - popis produktu

Jednosvetelné závesné LED svietidlo Mayfair s grafitovo sivým povrchom a krásnym svetelným efektom Mayfair je dizajnový osvetľovací produkt výrobcu svietidiel Vibia. Absolútne moderne navrhnuté tienidlo má z vonkajšej strany tmavý lak v matnej grafitovo sivej farbe. Vďaka svetlu vyžarujúcemu smerom nadol sa v miestnosti vytvára celkom príjemné svetlo a energeticky úsporné diódy LED poskytujú dobrý jas. V prvom rade si možno jednolamelové závesné svietidlo LED Mayfair dobre predstaviť nad stolom alebo jedálenským kútom, hoci určite môžete namontovať aj niekoľko svietidiel vedľa seba. LED diódy závesného svietidla sú stmievateľné žiarovky, ktorých jas možno elektronicky regulovať (1-10 V).

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová - parametre produktu

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová - história ceny a dostupnosti

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Mayfair LED závesné svietidlo 1pl. grafitová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?