Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm - popis produktu

Moderné závesné svietidlo LED CosmosJednoduché a moderné trojdielne závesné svietidlo Cosmos presvedčí svojím osobitým spôsobom. Tri rôzne veľké disky vo farbách matnej svetlosivej, matnej bielej a matnej čokoládovej tvoria harmonickú kompozíciu, ktorá sa v miestnosti vznáša takmer beztiažne. Na spodnom konci každého disku sa nachádza LED svetelný zdroj, ktorý umožňuje presnú inscenáciu jedálenského stola, ako aj špeciálnych akcentov v miestnosti. Ústredným bodom svietidla je najväčší z troch diskov, ktorý je vybavený ďalšou LED diódou a cez priehľadný difúzor vytvára atmosférický svetelný efekt.VIBIA - dizajn pre večnosťJasné a minimalistické tvary charakterizujú dizajn svietidiel VIBIA. Spoločnosť bola založená v Barcelone v roku 1987 a spolupracuje s mnohými rôznymi dizajnérmi. Svojimi inovatívnymi návrhmi prispievajú k medzinárodnej reputácii španielskeho výrobcu svietidiel. Všetky svietidlá VIBIA majú individuálny podpis a inšpirujú vysokou kvalitou spracovaných materiálov a svojou nadčasovosťou.

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm - parametre produktu

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm - história ceny a dostupnosti

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Cosmos závesná lampa s LED 65 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?