Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele - popis produktu

LED závesné svetlo Palma fascinuje svojím plávajúcim efektom LED závesné svetlo Palma navrhol Antoni Arola pre katalánskeho výrobcu značky VIBIA a zaujme svojou jemnosťou a zdržanlivou eleganciou. Skladá sa z dvoch bielych fúkaných sklenených gúľ držaných na mieste hliníkovými krúžkami. Vo vnútri každej z guľôčok sú dve LED diódy, ktorých teplé svetlo jemne preniká cez satinované sklo. Bez oslnenia a jemné rozloženie svetla vytvára útulnú atmosféru, ktorá vás pozýva zdržiavať sa. Svetelné telesá sú pripevnené k sotva viditeľnému zaveseniu, vďaka čomu sa zdá, akoby sklenené gule plávali vo vzduchu pod stropom.

Produkt Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné svetlá, patrí pod značku Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele - parametre produktu

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele - história ceny a dostupnosti

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Palma 3726 závesné LED svietidlo 2-pl, biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?