Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL: % Dva vesmíry, Marvel a Capcom sa opäť zrazia v tomto pokračovaní obľúbenej bojovej série. S novými bojovníkmi, novými hracími režimami sa Ultimate Marvel vs. Capcom 3 spýta iba na jednu otázku – ste pripravení na bojový zážitok? Obľúbená bojová hra na PC s obrovsky pestrým obsadením postáv, ktorá vás stimuluje vrhať sa do nových bitiek. Nové kultové postavy a 8 nových herných úrovní. Na vašej obrazovke sa bude odvíjať večný zápas svetov Capcomu a superhrdinov Marvelovského vesmíru. Plne nabitá verzia so všetkými predchádzajúcimi DLC Hra na počítač má širokú škálu režimov pre jedného hráča, ale preukáže svoje prednosti aj pri lokálnom hraní s kamarátom, alebo vo väčšej súťažnej komunite. Zvoľte svojho superhrdinu a vylepšite jeho zručnosti.So svojim bojovníkom potom môžete online nastúpiť proti súperom z celého sveta, aby ste zistili, kto je najsilnejší v celom vesmíre. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/Windows 8.1ProcesorIntel Core2 Quad 2,7 GHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 560DirectX11.0RAM4 GBHDD16 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/Windows 8.1ProcesorIntel Core 2 Duo 2,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 650/AMD Radeon HD 5770DirectX11.0RAM2 GBHDD16 GB Ste na túto PC hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky SEGA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke SEGA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaSEGA
E-shopAlza.sk

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC) DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?