Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie - popis produktu

Elegantný dizajn nábytku Kama dodáva spojenie čierneho matu a odtieňa dub camargue. Nábytok Kama pôsobí luxusne, nádherná kresba dreva dokonalo vynikne v každom interiéri. Vďaka nábytku Kama si vytvoríte príjemnú a útulnú obývačku či jedáleň, vyskladáte si ju podľa svojich predstáv z jednotlivých segmentov. V ponuke je TV stolík, vitríny, polica, konferenčný stôl, jedálenský stôl, komody a skriňa.

Vitrína Kama 15 má krásne presklené dvierka, za ktorými sú 2 sklenené police. Vnútro vitríny je v čiernej farbe. Osvetlenie 3-L-BN-2-0000-01 zvýrazní krásu vitríny, nie je zahrnuté v cene výrobku, ale dá sa doobjednať.

  Materiál: laminát / fólia so štruktúrou dreva Rozmery (ŠxVxH) : 119 x 148 x 40 cm Farebné prevedenie: dub camargue / čierny mat  

         

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Szynaka, farebná verzia je béžová, ČIERNA, z materiálu Lamino, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Produkt Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie patrí do skupiny produktov Dizajnový nábytok, patrí značke Szynaka, farebný variant je béžová, ČIERNA, z materiálu Lamino, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nábytkové osvetlenie, patrí pod značku Szynaka, farebná verzia je béžová, ČIERNA, materiálové zloženie Lamino, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie - parametre produktu

PrevedenieLED osvetlenie
FarbaČierna
MateriálLamino
Výška148 cm
ŠtýlModerné
FarbaBéžová
Šírka119 cm
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyNízke vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
Typ vitrínySamostatne stojace vitríny
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
DekorDub
Povrchová úpravaMat
KategóriaNábytok, Osvetlenie, LED osvetlenie, Vitríny, Dizajnový nábytok, Nábytkové osvetlenie, LED osvetlenie do vitrín
ZnačkaSzynaka
Farbabéžová, ČIERNA
MateriálLamino
E-shopMojnabytok.sk

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie - história ceny a dostupnosti

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie - ďalšie zaujímavé produkty

Szynaka Vitrína KAMA 15 Prevedenie: LED osvetlenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?