Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie - popis produktu

Neobyčajný masívny sektorový nábytok Mosaic ponúka elegantný dizajn v spojení s kvalitným prevedením. Masívne drevo má množstvo nesporných výhod, úžasná kresba dreva, jeho prirodzená prírodná vôňa či dlhá životnosť, vás presvedčia že masívny nábytok, je pre vás ten pravý. Drevo sa ľahko kombinuje s akýmkoľvek interiérom a dokáže zútulniť priestor aj napriek modernému prevedeniu

Predná časť nábytku Mosaic je vyrobená z lešteného a olejovaného masívneho dubu, čierne plochy sú matné a lakované. Zadná časť je vyrobená z dubovej dýhy, vnútorná časť je vyrobená z fóliovaného laminátu, povrch je upravený ekologickým olejom, čo zabezpečuje zdravotnú nezávadnosť nábytku. Obrovskou výhodou nábytku je, že ho dodávame zložený, čiže sa nemusíte trápiť s montážou a váš čas môžete tráviť s rodinou alebo priateľmi. 

Nádherný masívny sektorový nábytok Mosaic je stelesnením luxusu a moderného dizajnu. Poznávacím znamením kolekcie Mosaic je výrazná kresba dreva, v odtieni dub medový, v kombinácií s čiernou farbou a 3D vzorom kocky. Osvetlenie 3-L-BC-2-0400-02 nie je v cene nábytku, ale dá sa doobjednať.

Materiál: dýha, lamino, masív  Rozmery (ŠxVxH) : 95 x 143 x 42 cm  Farebné prevedenie: dub medový olejovaný / čierny mat lakovaný  

 Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti!

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Szynaka, farebná verzia je béžová, ČIERNA, z materiálu Prírodná dýha, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Produkt Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Szynaka, farebný variant je béžová, ČIERNA, z materiálu Prírodná dýha, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masívny nábytok, patrí pod značku Szynaka, farebný variant je béžová, ČIERNA, materiálové zloženie Prírodná dýha, v ponuke predajcu Mojnabytok.sk.

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie - parametre produktu

PrevedenieLED osvetlenie
MateriálMasív
FarbaČierna
MateriálLamino
Výška143 cm
Šírka95 cm
ŠtýlModerné
FarbaBéžová
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyNízke vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
Typ vitrínySamostatne stojace vitríny
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
MateriálPrírodná dýha
DekorDub
Povrchová úpravaMat
KategóriaNábytok, Osvetlenie, LED osvetlenie, Vitríny, Dizajnový nábytok, Masívny nábytok, LED osvetlenie do vitrín
ZnačkaSzynaka
Farbabéžová, ČIERNA
MateriálPrírodná dýha
E-shopMojnabytok.sk

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie - história ceny a dostupnosti

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie - ďalšie zaujímavé produkty

Szynaka Vitrína MOSAIC 15 Prevedenie: LED osvetlenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?