ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie - popis produktu

Sektorový nábytok TESSA je navrhnutý pre všetkých tých, ktorí sú milovníkmi svetlých farieb a moderných interiérov. Táto moderná sektorová kolekcia nábytku vhodného pre zariadenie jedální a obývačiek splní všetky vaše očakávania pokiaľ ide o funkčnosť či o vizuálne potreby. Do očí bijúce moderné farebné prevedenie biela alpská / biely lesk / dub strirling svetlý je zárukou nadčasovosti, vďaka čomu bude nábytok aj po niekoľkých rokoch pôsobiť veľmi súčasne. Pokiaľ teda hľadáte nábytok, ktorí Vám bude robiť spoločnosť niekoľko rokov, bez toho aby vyšiel z módy kolekcia TESSA je pre Vás tá pravá. 

Pohodlné každodenné používanie vitríny TESSA No V02 zabezpečia dvierka s tichým zatváraním. Nohy sú plastové. K vitríne TESSA No V02 je možné doobjednať LED osvetlenie KLIPS DOJO 3D - 1 PKT - HLT v cene 36,-€. 

Materiál: laminovaná drevotriesková doska / MDF Farebné prevedenie: korpus biela alpská / dvierka biely lesk / detaily dub strirling svetlý Rozmery: (ŠxVxH) 74 x 165,5 x 36,1 cm 

Produkt ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke ArtExt, farebná verzia je béžová, biela, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nábytok do obývačky, patrí pod značku ArtExt, farebné prevedenie je béžová, biela, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Produkt ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie patrí do skupiny produktov LED osvetlenie do vitrín od značky ArtExt, farebná verzia je béžová, biela, v ponuke predajcu Mojnabytok.sk.

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie - parametre produktu

PrevedenieLED osvetlenie
FarbaBiela
FarbaBéžová
Výška165,5 cm
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
Typ vitrínySamostatne stojace vitríny
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
DekorDub
KategóriaNábytok, Osvetlenie, LED osvetlenie, Nábytok do obývačky, Vitríny, LED osvetlenie do vitrín
ZnačkaArtExt
Farbabéžová, biela
E-shopMojnabytok.sk

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie - história ceny a dostupnosti

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie - ďalšie zaujímavé produkty

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Prevedenie: LED osvetlenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?