Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm - popis produktu

Stojanové svietidlo Tolomeo Mega s LED diódami, stmievateľné Moderné a pritom elegantné – také je LED stojanové svietidlo Tolomeo Mega po vizuálnej stránke. Z jeho úzkej hliníkovej nastaviteľnej konštrukcie visí na hlave tienidlo z čierneho saténu. Šírka tienidla umožňuje veľkoplošné šírenie vyžarovaného svetla, ktoré prebieha nielen smerom nadol, ale aj nadol a jemne preniká cez čiernu látku. Na hlave svietidla sa nachádza stmievač, pomocou ktorého je možné nastavovať jas podľa potreby. Designed by Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina: Títo dvaja talianski dizajnéri navrhli LED stojanové svietidlo Tolomeo Mega podľa vzoru stolového svietidla s rovnakým názvom, ktoré vzniklo už v roku 1986 a od svojho vzniku sa stalo dizajnovou klasikou. Sériu svietidiel Tolomeo vyrába spoločnosť Artemide, taliansky výrobca kvalitných, ocenených produktov.

Produkt Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Artemide, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm - parametre produktu

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm - história ceny a dostupnosti

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Artemide Tolomeo Mega stojacia lampa 3 000K Ø 32 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?