Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione - popis produktu

Tolomeo Lampione LED terasové svietidlo s tienidlom lampáša Stojacia lampa Tolomeo Lampione určená na vonkajšie použitie je veľmi pohodlná - je dielom dvoch talianskych dizajnérov a architektov Micheleho de Lucchiho a Giancarla Fassinu pre známeho výrobcu osvetlenia Artemide. Pôvabný kovový rám sa dá nastaviť na troch miestach, takže výšku a výčnelok možno meniť podľa potreby. Tienidlo v tvare lampáša pripomína olejové lampy z minulých rokov, ale je vybavené najmodernejšou technológiou osvetlenia. Svetelný zdroj LED za priehľadným difúzorom je optimálne chránený pred nepriaznivým počasím s krytím IP65, zatiaľ čo priehľadnosť tienidla zabezpečuje nerušené vyžarovanie svetla do všetkých smerov. Tolomeo Lampione je súčasťou série interiérových a exteriérových svietidiel, ktoré sa tešia nepretržitej popularite od roku 1987 a odvtedy sa stali skutočnou klasikou od Artemide - made in Italy

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Artemide, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione - parametre produktu

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione - história ceny a dostupnosti

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione - ďalšie zaujímavé produkty

Terasová lampa Artemide Tolomeo Lampione - ako nakúpiť najvýhodnejšie?