Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 - popis produktu

LED stojanové svietidlo Tolomeo Mega stmievateľné s čiernym tienidlom LED stojanové svietidlo Tolomeo Mega zaujme zväčšenou konštrukciou rovnomenného stolového svietidla Tolomeo, ktoré sa už od svojho vzniku v roku 1986 výrazne odlišuje svojím pôsobivým dizajnom a sofistikovanou flexibilitou. Konštrukcia je nastaviteľná z hľadiska na výšky a dosahu. Na rozdiel od klasického modelu Tolomeo však jeho tienidlo nie je vyrobené z hliníka, ale z látky, presnejšie, zo saténovej tkaniny, ktorá vyžarovanému svetlu dodáva jemný lesk. Zdrojom svetla sú energeticky účinné LED diódy príjemnej teplej bielej farby, ktorá v miestnosti vytvára útulnú atmosféru. Jas sa dá prispôsobiť okolitým podmienkam pomocou stmievača na kábli. Stojanové svietidlo navrhnuté Michelom De Lucchim a Giancarlom Fassinom, ktoré svojmu vzoru neostane z hľadiska dizajnu a funkcií nič dlžné. Vyrába ho taliansky výrobca svietidiel Artemide, ktorý sa vďaka svojím kvalitným dizajnovým svietidlám stal známym po celom svete. Zo spoločnosti založenej Ernestom Gismondim v roku 1960 sa rokmi stal medzinárodne uznávaný koncern, pričom niektoré jeho svietidlá patria k modernej dizajnovej klasike.

Produkt Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke Artemide, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 - parametre produktu

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 - história ceny a dostupnosti

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 - ďalšie zaujímavé produkty

Artemide Tolomeo Mega stmievač stojacej lampy 2 700K Ø 36 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?